Antiekreis Bath, Antiekreis Arundel, Antiekreis Sussex & Southdowns

Antiekreizen

Antiekreis, regio Bath
Liefhebbers van charmante dorpjes en antiek krijgen tijdens deze shortbreak een extra bad. Na London zijn er nog enkele steden die een erg groot aanbod hebben van antiekshops, warehouses en reject-shops. Bij de top tien van grootste antieksteden staan Bath met 7 antiekwinkels, Bristol met een 10-tal antiekzaken en Cheltenham met 39 antiekwinkels. Maar vooral een bezoek aan Tetbury mag niet ontbreken.

Antiekreis, regio Arundel
De markt-stad van Arundel is gelegen in West Sussex. Het is een buitengewoon interessante locatie voor op antiektocht te gaan. Het is slechts ongeveer 49 mijl naar Londen. Naast de antiekwinkels en warehouses in de omgeving is ook zeker Arundel castle een bezoek meer dan waard. Voor natuurliefhebbers raden wij ook een bezoek aan Arundel Wetlands Center aan, dat de thuisbasis is van honderden wilde vogels uit de hele wereld.

Antiekreis, regio Sussex & South Downs
Graag delen we ons enthousiasme voor Engeland met u. Wij kozen onze lievelingsplaatsen uit om u te laten genieten van het beste van Engeland. Mooie antiekdorpjes, historische huizen, prachtige tuinen, kortom alles staat op het programma. Uiteraard kan u deze reis verlengen met extra nachten alsook combineren met andere Engelse regio’s.